Monday, October 31, 2011

Karon, Phuket, päev 2

Lõpuks ometi puhkus! Ärkasin kella 13 paiku. Raikol läks varem uni ära, ta ärkas umbes 9 paiku vist ja klõbistas siis rahulikult arvuti taga kuni meie Markusega põõnamisest maksimumi võtsime.

Peale ärkamist sõime traditsioonilisi topsinuudleid ja jõime kohvi. Peale söömist ajasime ujumisriided selga ja läksime basseini äärde päevitama/suplema. Veetsime seal kokku umbes kaks tundi vist. Markus oli muidugi terve selle aja vees.




Kui kopp sai ette ja kõht läks tühjaks, käisime dushi alt läbi ja läksime linna süüa otsima. Jäime pidama mitte väga kaugel hotellist ning sõime taas erinevaid tai toite, mina ja Raiko riisi krabilihaga, Markus nuudleid kanaga, tarmo mingit peekoniga riisisööki ja jane mingit teravamaitselist kanasööki. Üldjoontes oli söök väga hea ja kokku läks kamba peale koos jookidega maksma 700 bahti ringis (umbes 260 vana head krooni).

Peale sööki jalutasime tagasi hotelli, jätsime Markuse arvutimõnusid nautima, rentisime omale hotellist kaks rollerit ja läksime teise linna e. Patongi ringi vaatama ja ostlema.



See kõik võttis kohutavalt kaua aega, kokku ostlesime seal kõva kolm-neli tundi vist. Kauba valik on igal pool üks ja sama, hind oleneb sellest mis sa müüjaga kokku leppida suudad. Näiteks kui Raiko ostis omale 2 t-särki kokku 300 bahtiga, siis ühte väikest laste t-särki pakuti talle sealsamas lähedal 350 bahtiga. Lõpuks sai selle 150-ga kätte. Tegelikult ei olegi ju nagu suur raha (100 bahti on umbes 2,3 eurot e. 37,2 eeku) aga asi on rohkem põhimõttes.

Rohkem huvi pakkuv on kohalik linnapilt kui õues pimedaks läheb. Erinevad sõidukid on tuunitud üks rohkem kui teine. Eriti andekad on nad siin ümberehitamises. Ühest mikrobussist on väga edev baar näiteks kokku klopsitud.


Samuti meeldib neile nähtavasti rollerite peale ehitada sõitvaid kiirsöögiputkasid. Iseenesest väga mugav lahendus - peale tööpäeva pakid ennast kokku ja sõidad koju. Eriti andekas oli täna Janet hoiatada, et ta sõiduteed ületades söökla alla ei jääks :D

Saime osteldud ja sõitsime oma rendirolleritega tagasi hotelli. Krõbistasime toas näksida kohalikke snäkke (maitsestatud herned) ja mulistasime veel basseinis ka natuke. Õhtul hilja on alati päeval saadud päikesedoos kõige paremini näha - Markusel on selg, õlad ja põsed täiesti põlenud, Raiko on ülepeakaela kõrbenud ja minul on jalad punakad ja valusad. Mul oli ainukesena oidu poolenisti päikesevarju all olla kogu aeg ;) Oi ma olen ikka tubli! :) Nüüd teised juba põõnavad ja ajavad mulle ka isu peale. Lähengi kolksti magama nüüd. Homme jälle päev.

No comments:

Post a Comment