Tuesday, November 1, 2011

Karon, Phuket, päev 3

Kena hommik! Ärkasin magusasti kella 12 paiku, Markus ja Raiko olid juba üleval ja toimetasid ringi. Mind isegi ei seganud nende toimetamine, magasin nagu karu talveund :D

Sõime hommikusöögiks ... ei söönud nuudleid.. sõime CornFlakes helbeid jogurtijoogiga hoopis :) Või noh, Raiko ikka sõi nuudleid aga me Markusega olime vahelduse mõttes teise toidu peal seekord. Väga nämma oli.

Peale sööki kastsime ennast basseini mõneks ajaks ning küpsesime päikese käes pisut. Pärast seda läksime Tarmo ja Janega oma järelejäänud poolt rollerirendipäeva lahendama. Sõitsime jälle Patongi kuna seal mingi suur kaubamaja oli jäänud täiesti tähelepanuta. Kakerdasime seal ringi mitu head tundi. Leidsime Raikole ujumispüksid ja mõned t-särgid. Tarmo ja Jane otsisid Janele kingi ja muud nipet näpet kingituseks kodustele.

Ah jaa, jäi mainimata, et Tarmol on eilsest saadik sitt olla ja Markusel ka. Tarmo iiveldab, Markusel kõhus krambid. Markusele sain kohalikud tabletid peale, ehk läheb paremaks, Tarmo on vahelduva eduga parem ja kehvem.

Ühesõnaga käisime siis vahepeal ennast tuulutamas kuna Tarmol hakkas paha ning sõime natuke kohalikus Burger Kingis. Tarmo ja Jane jõid ainult CocaColat (dieetvarianti vist), meie pistsime Raikoga ikka korralikud eined omale põske.

Peale sööki tegime eelpoolmainitud kaubamaja keldrikorrusel ka veel tiiru - see oli rohkem selline turu moodi ja ulatas nii kaugele kui silm nägi. Ülemistel korrustel olid fikseeritud hinnad nagu Eesti poodides, all pidi kauplema. Loomulikult olid ka müüjad agaramad - kaugelt juba ründasid kui juhtusid kogemata silmisideme looma. Üks pood oli eriliselt lahe - käsitööna tehtud metallisodist asjad, filmitegelased, toidunõud jne jne.
Olime sunnitud "turistikaid" tegema seal ;)



Kuna Janel oli kingi vaja ja sealt kaubamajast sobivaid ei leidnud, läksime mõned tänavavahed edasi ühte kingapoodi millest eile mööda sõitsime. Sealt leidsin mina miskeid nipet-näpet kingitusi. Jane tuuseldas kingade vahel ja proovis ühte-teist ja kolmandat ka. Me Raikoga ei viitsinud eriti oodata seal ja läksime minema. Tee peal klõpsisin paar pilti kohalikust linnapildist. Võikalt palju on igal pool elektrijuhtmeid! Linnaarhitekt ise on ka vist püsivalt mingi aine mõju all :D



Võtsime Markusele ühe burgeri lõunasöögiks kaasa ja käisime ühest sukeldumispoest läbi kust ostsime veekindla fotoaparaadikoti. Rallisime tagasi oma linna, käisime siuhti poest läbi ja ruttu-ruttu basseini uut mänguasja katsetama.





Tegime paar tundi fotoshuuti ikka :D Markus tüdines juba ära ja läks tuppa, meil seevastu oli lõbu laialt.
Mingil hetkel jõudsid ka Tarmo ja Jane tagasi (sobivaid kingi ei leidnudki). Käisime nendega tiiru veel kohalikus poes, lihtsalt aja veetmise mõttes, ja istusime pärast basseini ääres oma söögi ja joogiga ning nautisime mõnusat sooja ja pimedat õhtut. Kella 23 ajal saime lõpuks ära magama - hommikul vara äratus, plaanis on põnev paadireis.

No comments:

Post a Comment