Thursday, February 28, 2013

Koh Lanta 28.02.2013

Seadsime äratuse kella üheksaks, uni lasi aga jalga juba kella 7:30 paiku. Magasime ikka vägisi kella 9-ni ära. Söögiks valmis, läksime Anna ja Marko uksele lõhkuma, et neid sööma kutsuda. Selgus, et ka neil oli uni peale kella 7 ära läinud ning nad olid juba jõudnud söömaski käia. Sellegipoolest tulid nad meiega kaasa kohvi jooma restorani.

Kõhud täis pugitud, läksime Anna ja Marko tuppa eile pooleli jäänud kaardimängu edasi mängima. Lõbustasime end sellega tunnikest paar, siis läksime linnapeale kõndima ja homseks reisi otsima. Ikkagi on plaanis Ao Nangis ja Krabil ära käia. Täna õnnestus sellisel ajal välja minna, kui päike küttis täiega lagipähe ja jube palav oli. Me muidugi olime eilsest veel täiesti punased ja põlenud. Kuna ma olin oma valge räti just pesumajja viinud, oli mul väga kiiresti mingit katet vaja. Raiko kauples mulle ühe valge räti roosade lilledega. Väga ilus ja väga mõnusat varju andis.

Saime kohaliku turismionu käest homseks reisi ostetud, läks kokku 4700 bahti, see sisaldas endas ainult meie tarbeks broneeritud mikrobussi ning kõike alates hommikul hotellist peale võtmisest kuni õhtul tagasi toomiseni.

Ruttu tagasi hotelli ja basseini endid jahutama. Hullud otsustasid, et tegelt võiks ikkagi veel praadida ennast bassu ääres - 5 minutit kummagilt poolt. Puha sõgedad. Seejärel hotellituppa duši alla ja ennast põletusvastaste geelide ja kreemidega määrima. Peale seda jätkasime poolelijäänud kaardimängu.





Vahepeal hakkas paduvihma sadama. Mängisime kaarte kuni vihm lõppes. Selle aja peale olid kõhud üsna tühjaks jõudnud minna, seega ajasime linnariided selga, läksime ranna äärde ning leidsime sealt omale ühe järjekordse meretoidusöökla. Hakatuseks võtsime kahed kevadrullid krevettidega. Seekord sõin mina pad thaid kanaga ja jõin kookospähklist kõrrega mahla peale. Raiko võttis rohelist curryt krevettide ja riisiga ning jõi suure õlle. Anna ja Marko sõid küpsetatud riisi krevettidega, kana seentega ning Anna jõi kookose-piimakokteili ja Marko õlut. Kogu söömaaeg maksis kokku 900 bahti.








Veeresime nagu pallid sealt veel korraks poodi, et õhtuks natuke näkse ja jooke osta. Sealt edasi jälle hotelli kaarte mängima. Anna võitis! Kokku tegime 81 mängu... Ei mäletagi et nii kaua oleks ühte mängu "tonni" mänginud.

Võitja selge, viskas Marko seljakoti õlledega selga ning astusime Dorise ja Lennarti juurde nende uut bungalot vaatama ja niisama pummeldama.

Istusime õues bungalo ees, väljas oli juba pime, ajasime juttu ja jõime õlut. Õhk oli väga soe ja niiske. Vahepeal tuli hirmus ujumise isu peale, läksime nende hotelli basseini mulistama ja mingit kohapeal välja mõeldud pallimängu mängima. Doris valvas samal ajal ilusasti magava Hermiine und. On ikka hea laps!
Isu täis ujutud, läksime bungalo juurde tagasi ja jätkasime lobisemist ning õlle joomist. Tegime ka mõned mängud "Uno" kaartidega. Anna kaotas.

Kell oli juba palju ning homme on vara äratus. Jalutasime tagasi hotelli, käisime duši alt läbi ja ära magama. Homme tuleb jälle väheke tegusam päev. Head ööd!

No comments:

Post a Comment