Sunday, February 7, 2016

Dubai 03.02-09.02 - päev 6

Ärkasime kella 9:30 paiku sest uni läks ära. Tarmo ja Kiku olid varahommikul jalga lasknud, sest nad läksid Abu Dhabisse. Meie sõime praemuna seene-sibula-peekoniga ja paprika ning röstisaiaga, mida meile lahkelt valmistasid Reijo ja Orc. Jõime kohvi ja vedelesime diivanil. Kella 12 ajal läksime basseini äärde päikest võtma ja mulistama. Vesi tundus siiani katsututest kõige soojem, seega käisin isegi pisut ligunemas. Vedelesime tunnikese ja läksime jälle tuppa ära.

Raiko ja Reijo käisid poes ja tõid jäätist ja arbuusi. Maiustasime ja mängisime viiekesi ühe partii "sitaratast" (see on kaardimäng).

Siis ajasime õueriided selga ja otsustasime minna trammiga sõitma. Seekord linna poole.. et äkki leiab mõne vahva ranna kust parem on päikeseloojangut vaadata. Sõitsime lõpp-peatusse ja leidsimegi mingi ranna moodi asja. 




Rand oli võrdlemisi hõredalt rahvastatud, üksikud inimesed jalutasid ringi. Mõni karavanbuss oli end ära parkinud ja ühes neist tegi kohalike turistide suguvõsa süüa.

Lahkusime rannast. Polnud väga mõtet päikeseloojangut ootama jääda, see loojus samamoodi mingisse rajatisse nagu teiseski rannas.

Sõitsime trammiga oma peatusesse ja otsisime omale kanali äärest ühe  restorani. Seekord olime araabia restoranis, mina võtsin lambajala riisiga, Raiko võttis parti, Reijo ja Orc tellisid lihavaagna ja Anna tellis tuvi. Olime üsna sama meelt, et lammas oli tõenäoliselt kõige paremini tehtud, tuvi valmistas pisukese pettumuse, kuna sisaldas rohkelt täidist ja vähe liha. Samas maitses kõik suurepäraselt.


Peale sööki jalutasime toidupoest läbi ja apartmenti. Mängisime kaarte ja vaatasime telekat. Enne südaööd läksime ära magama. Head ööd!

No comments:

Post a Comment