Thursday, February 11, 2016

Dubai 02.02-09.02 - Epiloog

Oleme kodus juba kaks ööd maganud, ikka mul mingitel hetkedel kõik kõigub nagu oleks laevas. Päris halb tunne. Aga see selleks.

Reis oli väga tore, täpselt selline nagu vaja - piisavalt magamist, piisavalt päikest, piisavalt tegutsemist. Küsitakse palju, kas tagasi ei taha? Peab ausalt tunnistama, et Dubaisse ei taha. Mitte niipea. Võibolla 10-15 aasta pärast. Ei oskagi öelda miks. Pole päris minu linn. Tunnen ennast seal nagu väike odav putukas, suurte pilvelõhkujate, luksusautode ja kallite poodide vahel.

Linn ise oli ilus - need kõrged pilvelõhkujad, igaüks oma nägu, tänavad olid puhtad, kogu aeg oli keegi kuskil midagi küürimas või mopiga pühkimas. Nalja pole, ühtegi igavlevat kohalikku me ei näinudki. Kõik tegid midagi või läksid kuhugi. Metroojaamad ja poed olid nii puhtad, et poleks olnud häbi põrandalt süüa  (muidugi, Deira turud peab siit nimekirjast välja jätma, see oli päris kole, võrreldes ülejäänud linnaga). Polnud kerjavaid inimesi ega hulkuvaid loomi. Kokku nägime vist viite või kuute hoolitsetud koera. Deiras seevastu kohtas ka kribukõhnasid haledalt mjäuguvaid kasse, mujal linnas mitte.

Ikkagi on hea tunne sees, et sai käidud ja nähtud :) Toreda seltskonnaga ja hea tujuga pole kuskil halb :)

No comments:

Post a Comment