Saturday, February 6, 2016

Dubai 02.02-09.02 - päev 5

Seekord äratust ei hakanud panema. Mõtlesime, et ärkame siis kui ärkaame. Noh, meil läks uni ära suts enne kella 8:00.

Hakkasime vaikselt ringi sebima ja kolistama ja ajasime nii muuseas kõik teised ka üles. Reijo ärkas ja hakkas kolme panniga pannkooke praadima. Tegime kohvi ja sõime pannkooke maasikamoosi ja/või banaani- ja mangotükkidega. Super! Tervitused kokale!



Peale hommikusööki võtsime seljakotid selga ja sõitsime trammi ja monorailiga veeparki "Aqua Venture". 








Kitsipungad, nagu me oleme, ostsime  kamba peale ühe suure riidekapi kasutusõiguse.. no aga seda ju ei mõelnud, et riidekapp asub riietusruumis.. ja sinna meid kambaga ju ei lasta. Meite meespere läks ja riietas end ümber, peale ujumispükste jäi ainsaks aksessuaariks veekindel fotoaparaat. Ja nii nad läksid. Leppisime kokku kohtumise sealsamas kahe tunni pärast. Käisime Annaga riietumas, surusime jõuga kolm suurt seljakotti "suurde" riidekappi, võtsime omale sallid ümber ja joogivee ning muu varanduse käekottidega kaasa ja läksime ka ringi vaatama. 


Esimeses veega varustatud augus katsusime vett.. see oli meie mõistes ikka külm vesi. Otsustasime, et ei lähe kaubaks. Läksin esimesse ettejuhtuvasse müügiputkasse ja ostsin omale laia äärega kübara, et natukenegi oma eelmisel päeval ära põlenud nägu säästa. Otse päikese käes istuda ei saanud, sest see oli kohe esimesest hetkest põletav. Tegime rannas mõned pildid, jalutasime veepargi läbi, istusime siin ja seal poolvarjus ja täisvarjus. Logelesime niisama ja tegime aega parajaks. Sättisime end kohtumispaika minema ja põrkasime kokku meie lõõtsutava kuid entusiastliku meesperega. Lükkasime kohtumisaega kaks tundi edasi ja mees-seltskond lidus järgmise rõõmsa atraktsiooni juurde. Meie Annaga jätkasime logelemist. Võtsime ühest putkast omale maitsvad frapped ja tarvitasime neid.




Veeretasime veel aega edasi. Kokkulepitud kohtumisele ilmudes teatasid meie härrased, et neile sellest neljast oldud tunnist ikkagi väga ei piisa, teeks veel poolteist tundi. Oh well.. Seekord meelitati meid kaasa vaatama mismoodi kapslist alla lastakse. Ühesõnaga, trambid treppidest kõrgele-kõrgele, ronid mingisse kapslisse, mis seisab praktiliselt püstiasendis, siis vajutab onu nuppu, kapslil kaob põrand alt ja kukud nagu kivi torusse. Alt tuled välja. Ei kommentaari!







Läksime jala alla tagasi. Logelesime veel päikese käes, vaatasime, kuidas meie adrekasõltlased muudkui jälle treppide poole sibasid. Siis sai vist enam vähem isu neil täis, hakkasime väljapääsu poole nihkuma. Poisid jäid veel ühe atraktsiooni juures pidama, läksime riietuma ja asju kapist ära tooma.


Lahkusime veepargist, sõitsime oma elamise juurde. Käisime duši all ja läksime ühte söögikohta otsima, millele paar päeva varem silm oli peale jäänud. Seal oli all-you-can-eat-buffet ehk söö niipalju kui jaksad ja seda vaid 80 dirhami eest. Leidsime üles ja sõimegi kuni enam ei jaksanud. Suurepärane!

Sealt loivasime tagasi apartmenti,  mängisime saskut, vaatasime telekast Men In Black 3, mängisime veel saskut ja kerisime lõpuks ära magama. Head ööd!

No comments:

Post a Comment