Saturday, March 2, 2013

Koh Lanta 03.03.2013

Päike, kurinahk, tõusis jälle kella poole seitsme ajal ja säras rõõmsalt pimenduskardinate vahelt tuppa nii, et terve tuba valge nagu päeval.

Torisesin, keerasin külje ja punnitasin vägisi edasi magada kella üheksani. Siis läksime hommikusöögile. Sõime ennast mõnusalt punni ja istusime mõne aja jahedas Anna ja Marko toas. Broneerisime endale ülehomseks hotellitoad Phuketis. Surffasime niisama internetis. Internet läbi loetud, läksime basseini äärde vedelema, vees mulistama ja kaarte mängima.

Kaardimäng toimus varjulisemas nurgas, mängisime "tonni" nii, et igal ringil jäi üks vahele. Sel ajal oli täpselt paras ennast korraks päikese kätte siruli visata või basseini hüpata, et siis järgmise ringi ajaks jälle käpp olla.
Mängisime umbes kella kaheni, siis panime linnariided selga ja mõtlesime et ehk on juba paras aeg midagi põske pista. Läksime jälle samasse kohta kus eilegi - Parkway Restorani. Tellisime kerge eine, sest kuumaga väga ei taha süüa. Mina võtsin mereannisalati, arbuusimahla ja kookosejäätise. Raiko ja Marko maiustasid jälle Tom Yum supiga (see on see vürtsine kui kurat), Raikol krevettide ja Markol kalaga. Kõrvale jõi kumbki õlle. Anna võttis seekord Pad Thai krevettidega ja õlle ning kõige lõppu "Happy Sundae" jäätise, mis nägi välja nagu oleks raamatust välja lõigatud. Söögi eest esitati arve summas 840 bahti. Söögi kõrvale sai paduvihma nauditud - teised restoranikülastajad vaatasid meid nagu pooletoobiseid..




Peale sööki käisime sevenelevenist õhtuks õllesid võtmas, misjärel Raiko ja Marko läksid hotelli ära ja meie Annaga läksime ostlema. Väga ei viitsinud ostelda ka, saak jäi kehvapoolseks. Tagasi hotelli jõudes oli meil muidugi väga palav, tahtsime duši alla minna kuid toad olid lukus. Järeldasime, et ju mehed on üleval bassu ääres. Teel üles otsustasime endale ja teistele nalja teha. Marssisime sirgelt basseini juurde, viskasin koti tagantkäe lamamistoolile ja kõndisime kõige riietega otse basseini. Oli küll naljakas. Anna ronis välja aga Raiko tegi hoopis oma nalja ja lükkas ta tagasi sisse. Jälle oli naljakas.

Saime siis ikkagi basseinist välja, võtsime toavõtmed ja läksime duši alla ning kuivi riideid selga panema. Seejärel jalutasime jälle Dorise ja Lennarti juurde randa hängima veel viimast korda. Mängisime rannas "Uno"-t kuni pimedaks läks, siis läksime jälle "Focus Bar"-i sööma. Istusime ja nuumasime ennast kella 21:00-ni. Baarist lahkudes lasti lähedal rannas ilutulestikku. Jäime poole kõnduse pealt vaatama.. jalad väsisid seismisest ära. See oli nii pikk ja nii võimas, et Tallinna linna aastavahetuse ilutulestik näeks selle kõrval välja nagu säraküünlaga vehkimine..









Siis läksime Dorise ja Lennarti bungalo juurde poolelijäänud "Uno"-t mängima. Mängisime ja jõmistasime kella 23:00-ni, jätsime nägemiseni (järgmine kord juba Eestis) ja jalutasime oma hotelli ning lugesime päeva lõppenuks. Käisime duši alt läbi ja ära magama. Homme hommikul on vaja pakkida veel, seega varajane äratus tuleb. Head ööd!

No comments:

Post a Comment