Friday, March 1, 2013

Koh Lanta 02.02.2013

Hommikune päike lõi toa valgeks hoolimata paksudest pimendavatest kardinatest. Tegin silma lahti ja vaatasin kella - 06:58. No on ikka päike. Pole õieti tõusnudki kui juba lammutab ja ajab inimeste unesid ära. Jonni pärast keerasin teise külje ja punnitasin edasi magada. Kell veerand üheksa läks Raikol uni täitsa ära - tõusis üles ja hakkas netist uudiseid lugema.

Poole üheksa paiko koputas Marko uksele ja kutsus sööma. Hüppasin ka siis voodist, viskasin riidesse ja läksime sööma. Vitsutasime ennast silmini täis. Kuna väljas oli täpselt basseini-ilm, läksime täna hoopis sinna kaarte mängima ja mulistama ja vahepeal minuti kaupa ennast praadima. Muidu hoidsime end ikka viisakalt varju.


Tegime seekord väheke lühema "tonni", Marko võitis juba 20 mänguga. Siis mängisime "ärtut", mille võitis Raiko ning peale seda tegime veel mõned ringid "küüsi".

Kui meie seltskonnas muidu ei peeta enne kella 12 alkoholi joomist kultuurseks, siis täna võtsime õllepudelitel korgid maha juba kella 10:30 paiku - januks või nii. Sest meil on puhkus!

Lebotasime niimoodi bassu ääres mõned tunnid, siis käisime toas duši all. Raikoga juhtus basseini äärest ära tulles midagi imelikku - käis nagu plaks ja silmade eest läks kõik uduseks - nagu piima või tossu sees oleks kõik olnud. Loputas silmi puhta veega aga see ei aidanud. Jätsin ta hotellituppa silmi puhkama ja läksime Annaga apteeki silmatilku tooma. Õues oli mingi jubeda leitsaku üles kruvinud, õhk oli kuum ja päike paistis pilvitus taevas lagipähe. Päikesele keskpäeval paljast nahka näidata on umbes sama hea kui ennast näiteks seljaga vastu kuuma ahjuust toetada - hetkega põletab.

Saime rohu, viisime Raikole hotelli ja ootasime pool tunnikest, et mõjuma hakkaks. Siis läksime omale midagi süüa vaatama.

Kõhud polnud jõudnud veel väga tühjaks minna ja palavus andis muidugi veel ka oma panuse, seega läksime samasse kohta ranna lähedal kus me esimesel päeval sõime ning tellisime mõõdutundlikult vähekene süüa. Mina võtsin kevadrullid krevettidega, porgandimahla ja jäätisekokteili. Raiko sai lõpuks ometi oma lemmiku Tom Yom supi krevettidega ning kõrvale õlle. Anna tellis mereannisalati ning Ovaltine kokteili (linnaseekstrakti ja kakaoga piimajook suhkruga - jube hea oli). Marko sai ühed paneeritud sibularõngad, rohelise karri krevettidega ning õlle. Kogu söömaaeg 890 bahti eest.










Läksime toidupoest (loe: õllepoest) läbi ja tagasi hotelli riideid vahetama ning siis Dorise ja Lennarti juurde randa hängima. Käisime meres ja lobisesime rannas juttu ajada. Seekord võtsime päevaplaani ka päikeseloojangu vaatamise. Saatsime muidugi Raiko ja Marko enne head vaatamise kohta otsima. Leidsidki täiesti viimasepeale koha... mis asus kohaliku viietärnihotelli rannabaaris ning kuhu jõudmiseks pidi läbi hotelli basseini- ja baariala kooserdama. Mis siis ikka. Loojangut vaja näha, tuleb minna. Doris ja Lennart läksid Hermiinet magama panema ja meie siis sinna viietäpihotelli rannabaari. Marssisime nagu õiged mehed sirge seljaga sinna, istusime plärtsti maha ja tellisime jooke. Kummardati ette ja taha ning kanti ette. Mina võtsin omale edeva kokteili nimega "Romance Sunset" (250 bahti), teised jõid õlut (a' 115 bahti). Kauba peale toodi veel liuakene paneeritud suupistetega ja topsike soolapähkleid. Istusime nigu kunnid rannal ja jõllitasime päikeseloojangut. Kohe meie istumiskoha kõrval oli puude vahele ehitatud suuremat sorti kiik, millel klõpsisime suuremal hulgal ägedaid pilte teha.

















Päike loojas, joogid joodud, kõndisime tagasi Dorise ja Lennarti juurde. Tita oli just magama jäänud. Doris võttis beebimonitori kaasa ja läksime sinnasamasse "Focus Bar"-i sööma. Kõhud polnud mitte mingist asendist veel tühjad, otsustasime ainult magustoitu süüa ja niisama näksida. Raiko võttis kevadrullid ja õlle, mina paneeritud ja praetud jäätise ning Ovaltine joogi, kokku 540 bahti eest. Anna võttis ka praetud jäätise ning kokteili "Mai Tai in Pineapple", mis serveeritigi suure ananassi sees. Marko tellis kokteili "Moonwalk" ning imeliku nimega magustoidu, mis koosnes jäätisest ja banaanist karamellikastmega ja mis kõige lõpuks põleva viskiga üle valati. Jube hea oli olnud. Nende õhtune maiustamine maksis 740 bahti.






Kõhud jälle väga täis, läksime  Dorise ja Lennarti bungalo ette hängima ja "Unot" mängima. Lõbustasime end sellega poole kaheteistkümneni öösel. Raiko võitis. Siis jalutasime kaks kilomeetrit tagasi oma hotelli.

Mõtlesin, et blogin veel natuke aga kell oli märkamatult kaks saanud ja uni trampis juba silmalaugudel. Jäin hoopis magama.

No comments:

Post a Comment