Thursday, February 21, 2019

Soojamaareis 2019 / 21.02 Tallinn-Copenhagen

Peale tervet väga pikka päeva orgunnimist, pakkimist, koristamist, poodlemist, e-valimist, ümberpakkimist ja sehkendamist sõitsime Taxifyga lennujaama. Lennujaamas istusime peamiselt Lotte mängumaa juures ja jõime kohvijooke. Meie värava juures oli ka inimsuuruses malelaud koos nuppudega. Mingi 15 minutit saime lastele malendite käike õpetada. Rometile ei meeldinud, sest Elis võttis tema nuppe ära ja tema tahtis ka võtta aga ei saanud. Selline mäng pole ju üldse lõbus.

Lend ise oli mõnus ja kiire. Elis veetis aega joonistades emmet profiilis. Romet vaatas issiga mingit multikat ja joonistas ka pisut. Mina vaatasin telefonist seriaali.

Kopenhaagenis oli üllatuslikult 8 kraadi sooja. Väga isegi ei nurisenud, et ei viitsinud sooje riideid kaasa tassida. Orgunnisime omale edasi-tagasi bussipiletid ja tormasime bussi otsima. See tuli paari minutiga (järgmine oleks tulnud tunni pärast). Sõitsime pika ringiga ümber lennujaama oma Airbnb majutusse. 

Majutus oli selline pisike 4x6m aiamajake, sees miniköök, kaks lahtitõmmatavat Ikea diivanvoodit ja noh, kõik mis vaja. WC oli teises hoones e. peamajas. Dush oli õues maja külje peal - seda me ei kasutanud arusaadavatel põhjustel.. sest on talv.

Paigutasime lapsed laadimisasendisse - tahvelarvutiga voodisse pikali - ja käisime 200m eemal toidupoes, mille sulgemiseni oli veel kõva pool tundi aega.

Otstsime õhtusöögiks topsinuudleid, kaks banaani, natuke juua ja martsipanibatoonikesi. Seal Taanis müüakse erinevaid vahvaid Mokaj siidreid ja muidu ka naljakaid jooke.

Jalutasime tagasi, söötsime lapsed ja sõime ise ka. Vaatasime natuke veel seriaali ja kerisime siis magama.

No comments:

Post a Comment